5 Temmuz 2012 Perşembe

elvan nakliyat ankara ve ankara nakliye firmaları hakkında yorumlar

elvan nakliyat ankara ile alakalı sonuçları sistemizde görebilir, elvan nakliyat ankara adına yapılan eleştri ve yazıları inceleyebilirsiniz.elvan nakliyat ankara ile birlikte ankara nakliye firmaları, evden eve nakliyat ankara, özyakut nakliyat gibi konularda da bilgi vereceğiz.

ankara nakliye firmaları
ankara nakliye firmaları ile alakalı elvan nakliyat ankara yazımızın altında sizler ile daha fazla bilgiyi paylaşacağız. Ayriyeten ankara nakliye firmaları ile alakalı daha fazla yazıyı web sitemizde arşiv veya ilk sayfa bölümünde görebilirsiniz. Bu makalemizde ankara nakliye firmaları ile alakalı bir çok bilgiye yer vermeyi düşünüyoruz. Ayriyeten elvan nakliyat ankara yazımızın ankara nakliye firmaları makalesi ile ilgisinden bahsedeceğiz.

evden eve nakliyat ankara
evden eve nakliyat ankara konusunda ki fikirlerinizi ve bilgilerinizi bizlerle paylaşmak için yorum yapma bölümünü inceleyebilirsiniz. elvan nakliyat ankara makalemizde sizler için evden eve nakliyat ankara makalesinde da yer vermek düşündük ve bu konu ile ilgili daha çok makaleyi sitemizde görebilirsiniz.

özyakut nakliyat
özyakut nakliyat hakkında aradığınız daha çok konuya blogumuzda inceleyebilirsiniz. Bu yazıda sizler ile daha çok elvan nakliyat ankara konusu kısmında geniş yer sağlayacağız. elvan nakliyat ankara paylaşımımızı da benzer alakalı olan özyakut nakliyat makalesi ile alakalı ileri yayınlarda daha fazla konuya web sitemizde yer vermeye çalışacağız.

elvan nakliyat ankara başlıklı incelemede yayınladığımız verileri inceleyebilir, elvan nakliyat ankara için daha fazla detaya arşivimizi kullanarak ulaşabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Elvan nakliyatla Ankara'dan İstanbul'a fatura dahil 1900 TL'ye anlaştım. Destan nakliyat firmasının aracı geldi. Sigorta yapılacak dendiği halde sigorta da yapılmadı. Fatura vermiyorlar. Birçok eşyam kırıldığı halde hiçbirinin zararını da karşılamadılar. Modüler asansör istemiştim o da gelmedi. Eşyaları 4.kata Elle taşırlarken hem eşyalatım çizildi hem apartman duvarları zarar gördü. Eşyaların çoğunu kurmadan bırakıp kaçtılar. Bazam, 2 adet masam, elbise dolabım, TV ünitem, kitaplığım, şifonyerim, konsolumun çekmecesi ve oturma grubunun derileri zarar gördüğü halde hiçbir şey yapmadılar. Kurumsal firma olduklarını iddia etmelerine rağmen kesinlikle berbat bir firma. Paranın tamamını almak için üzerime yürüdüler. Parayı verip kurtuldum. Berbat bir firma elvan ve destan nakliyat.

    YanıtlaSil
  2. Elvan nakliyatla Ankara'dan İstanbul'a fatura dahil 1900 TL'ye anlaştım. Destan nakliyat firmasının aracı geldi. Sigorta yapılacak dendiği halde sigorta da yapılmadı. Fatura vermiyorlar. Birçok eşyam kırıldığı halde hiçbirinin zararını da karşılamadılar. Modüler asansör istemiştim o da gelmedi. Eşyaları 4.kata Elle taşırlarken hem eşyalatım çizildi hem apartman duvarları zarar gördü. Eşyaların çoğunu kurmadan bırakıp kaçtılar. Bazam, 2 adet masam, elbise dolabım, TV ünitem, kitaplığım, şifonyerim, konsolumun çekmecesi ve oturma grubunun derileri zarar gördüğü halde hiçbir şey yapmadılar. Kurumsal firma olduklarını iddia etmelerine rağmen kesinlikle berbat bir firma. Paranın tamamını almak için üzerime yürüdüler. Parayı verip kurtuldum. Berbat bir firma elvan ve destan nakliyat.

    YanıtlaSil

Blog Arşivi